Emilia og banin har det sjovt
Vores madbodsprojekt "Blue Court Foodtruck".
På Præstevænget og Brydes allé kan man lære at spille guitar.
I vores multirum laver vi bl.a robotter, redigere i photoshop og skriver raptekster.
Amagerstrand. Vi elsker at vi har havet lige i vores baglomme
Velkommen til Fritdscenter Midt

Kære nuværende og kommende forældre. Vi har stor forståelse for de bekymringer i måtte have i forbindelse med opstart af jeres børn i vores klubber. Vi er igang med at opdatere hjemmesiden, med relevante links. Vi følger udviklingen tæt, og i kan stole trygt på at vi vil tage alle nødvendige forholdsregler, der måtte komme i den nærmeste fremtid.

Onsdags tip: Inden du ligger dine børn i seng kan i sammen nævne 5 ting der beskriver hvorfor i har det godt"

"1. Jeg har det godt fordi...."

Det er en rar måde at slutte dagen på med gode tanker.

( OBS: Vores side er under konstruktion, derfor er der i øjeblikket begrænset information under de forskellige faneblade)

Vi er et samlet tilbud der rummer aldersgruppen 10-18 år .
Vi har et godt samarbejde i de forskellige overgange, og dit barn vil kunne være en del af det gode klub liv, i nærområdet fra start til slut.

Vi er et center med fritidsklub, juniorklub og ungdomsklub, fordelt på forskellige huse.

Brydes Allé FK

Remisen FK

Præstevænget JK

Garagen UK

Joker UK

Fritidsklub på 3 matrikler nomeret til ialt 255 børn
2 Væresteder på 60 unge og en ungdomsklub med 60 unge
Opsøgende team og gadeplan.

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene.

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.